ورود / نام نویسی
منوی دسته بندی

گجت های پوشیدنی در آینده بازار بیمه را متحول می کنند!

گجت های پوشیدنی در آینده بازار بیمه را متحول می کنند!

بسیاری پیش بینی می‌کنند که گجت های پوشیدنی بازار صنعت بیمه در جهان را زیر و رو می‌کند.

به گزارش ریسک نیوز،  صنعت بیمه به نقل از Liveinsurancenews می نویسد ،اگرچه گجت‌های پوشیدنی امروزه در کوران انقلاب‌های تکنولوژی هنوز چندان به رسمیت شناخته نشده اند و از ورود آنان به بازار تنها یک یا دو سال میگذرد اما در بسیاری از خبرها آمده است که این گجت ها، صنعت بیمه را متحول خواهند کرد.
اکنون انواع مختلفی از گجت‌های پوشیدنی از ساعت گرفته تا عینک هوشمند در بازار وجود دارند؛ محصولاتی که به زودی گروهی کثیری از مردم جهان به صورت عادی و متداول از آنان استفاده خواهند کرد. چندی پیش بود که استفاده و تولید این گجت های پوشیدنی به مانند رویایی دست نیافتنی بود و تنها در فیلم های تخیلی دیده می‌شدند اما امروز در بسیاری از فروشگاه های عادی و آنلاین این محصولات به فروش می رسند.

شاید بتوان اولین گجت پوشیدنی را ساعت ماشین حساب دار دانست که در دهه ۱۹۸۰ معرفی شد. این ابداع باعث شد که به مرور این تصور ایجاد شود که می ‌توان ابزارهای الکترونیک را به سمت یکپارچه شدن با پوشاک برد. البته اجرا کردن چنین دیدگاهی خیلی سریع پیش نرفت چون هنوز زیرساخت‌ های لازم برای آن وجود نداشت.

اکنون مردم جهان بیش از گذشته از وجود چنین گجت های آگاه شده اند و انتظار می رود به زودی از آنان استفاده شود و بازار چنین گجت های در آینده بسیار پویا خواهد شد. از سوی دیگر، افراد حرفه ای فعال در نمایندگی ها، کارگزاران و صاحبان نمایندگی‌ها بر این باورند که ساعت‌های هوشمند در آینده نه تنها نیاز مشتریانشان را تامین می کند، بلکه یکی از ابزارهای است که نیاز و خواسته ای آنان را در آینده نه چندان دور برآورده می کند.

این در حالی است که وقتی پای صنعت بیمه به میان می آید، ‌این گجت ها در راس اخبار جای می‌گیرند؛ بسیاری بر این باورند که میزان حق بیمه این گجت ها در آینده افزایش می‌یابد؛ هرچند که اطلاعات موجود در این گجت ها به خودی خود بازار بیمه را هدف قرار می دهد.

در این گزارش آمده است که گجت های پوشیدنی به طور عموم برای جمع آوری اطلاعات مختلف استفاده می شوند و این محصولات بسته به سطح فعالیت شان کاربردی های مختلفی نیز دارند.

به عنوان مثال برخی از این گجت ها عادت روزانه،‌ رژیم غذایی، نحوه رانندگی افراد را ضبط می کنند و حتی امکان عکسبرداری و فیلم برداری نیز دارند. این اطلاعات از طریق ساعت ها و کامپیوترهای هوشمند برای شخص سوم ارسال می شوند؛ که این شخص سوم می تواند شرکت های بیمه باشد.

بازگشت به صفحه اصلیnews-top

دیدگاهتان را بنویسید